Handelsbetingelser Thyborøn Hotel

Handelsbetingelser Thyborøn Hotel


Salgs- og leveringsbetingelser

I det nedenstående finder du nyttige informationer i forbindelse med brug af online booking. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine indtastede oplysninger, hvordan du modtager din kvittering i forbindelse med et køb og meget mere.

 

Kontrol af lejebevis

Ved modtagelse af lejebeviset er det lejerens ansvar at sikre sig at perioden og den valgte enhed er korrekt.

Vi bestræber os på at levere hvad gæsten ønsker, men forbeholder os retten til at flytte enhver booking foretaget af et bestemt værelse, til et værelse af tilsvarende standard, uden af bookingen derved kan betragtes som ugyldig.

 

Priser

Vi tager forbehold for evt. tastefejl og ændringer i priserne her på hjemmesiden. 

 

Betaling

Alle priser oplyst i online bookingsystemet er ligesom alle andre steder på hjemmesiden oplyst i danske kroner inklusive moms og alle afgifter medmindre andet er oplyst og klart fremgår i den pågældende situation. Betaling foregår ved at benytte et af de godkendte betalingskort/kreditkort i online bookingsystemet. Der opkræves gebyr iflg. gældende regler fra Nets.

 

Informationer om handel på internettet

Du kan trygt handle på internettet igennem vores onlinebookingsystem. Du er som forbruger som udgangspunkt sikret i forhold til eventuel misbrug af dit kreditkort på nettet, derfor er der ikke nogen selvrisiko ved misbrug af dit betalingskort via internettet. Du kan læse mere om, hvordan du som forbruger skal forholde dig til betalinger på nettet på følgende hjemmeside www.fdih.dk

 

Forsendelse og levering

Du vil ved booking og betaling af et værelse eller ferielejlighed modtage en bekræftelse, hvori prisen for dit køb fremgår. Kontrakten fremsendes via e-mail umiddelbart efter købet, hvis korrekt e-mailadresse er oplyst af køber.

Levering af det bestilte produkt sker ved ankomst hos Thyborøn Hotel på ankomstdagen og afsluttes ved afrejse på afrejsedagen. Begge disse tidspunkter oplyses i den ovennævnte kontrakt. Der refunderes ikke ubrugte dage når du er påbegyndt din ferie og din plads kan ikke sælges videre til andre i løbet af opholdet. Vi bestræber os på at levere hvad gæsten ønsker, men forbeholder os retten til at flytte enhver booking foretaget af et bestemt værelse, til et værelse af tilsvarende standard, uden af bookingen derved kan betragtes som ugyldig.

 

Leje af ferielejlighed/ værelse – husregler

Alle værelser og lejligheder er røgfri. Hvis rygeforbuddet overtrædes, opkræves en ekstra udgift til rengøring.

– Spil ikke høj musik udendørs eller for åbent vindue

– Der skal være ro i gangaarealet, på værelerne og i området udenfor ferielejlighederne efter kl. 22.00

– Ferielejligheden/ værelset må kun huse det antal personer huset er beregnet til

– Lejer er ansvarlig for skader som opstår i ferielejligheden/værelset, inventaret eller service under opholdet og du vil blive opkrævet et beløb svarende til det det koster at udbedre skaderne.

 

Ved afrejse værelser

På grund af rengøring og af hensyn til klargøring til nye gæsters ankomst, bedes ferielejligheden/ værelset være forladt og ryddet, senest kl. 10.00 på afrejsedagen.

– Sæt inventar på plads

– Luk alle vinduer

– Se efter, om i har glemt noget i skuffer og skabe

Thyborøn Hotel påtager sig intet ansvar for at opbevare og eftersende glemte sager.

 

Ved afrejse ferielejlighed

På grund af rengøring og af hensyn til klargøring til nye gæsters ankomst, bedes ferielejligheden/ værelset være forladt og ryddet, senest kl. 10.00 på afrejsedagen.

– Sæt service og inventar på plads også hvis i evt. har flyttet inventar fra én ferielejlighed til et andet

– Tøm køleskabet

– Luk alle vinduer

– Se efter, om i har glemt noget i skuffer og skabe

– Anbring affald i miljøstationen i gården bag receptionen

– Håndklæder samles i en bunke på gulvet

Thyborøn Hotel påtager sig intet ansvar for at opbevare og eftersende glemte sager.

 

Gæstens ansvar

Lejer af ferielejlighed/værelse hæfter fuldt ud for inventaret i udlejningsenheden. Mangler og skader påført af lejer afregnes ved afrejse. Den person der har indgået lejemålet, hæfter også for skader forvoldt af øvrige beboers og gæsters ejendele i lejemålet. Ferielejligheden/værelset må maksimalt bebos af det antal personer der er angivet. Der skal være personer over 18 år til stede under hele opholdet.

 

Rengøring

 

Hunde

Det er ikke tilladt at medbringe hunde hverken i ferielejlighederne eller værelserne

 

Ankomst og afrejse

Check in fra kl. 14.00

Afrejse inden kl. 10.00

 

Wifi

Der er fri wifi adgang til jer under jeres ophold – koden udleveres ved ankomst eller kan fremsøges i den digitale gæstebog

 

Opholdet inkluderer


Fri entré til:

– Vandwærket (ca.1,5 km fra hotellet)

Svømmehal med vandrutsjebane, varmtvandsbassin, wellnessområde med sauna og dampbad

– mere info og åbningstider her.

Lukket tirsdag og torsdag – i sommer højsæsonen og i de danske skoleferier dog åbent hver dag


– Boldwærket (ca.1,5 km fra hotellet)

Boldhal til alle former for boldspil, badminton og bordtennis

Kun åbent i påskeferien, uge 27-31 samt uge 42.


– Snegleland (ca.1,5 km fra hotellet)

Hoppe/ legeland for de mindste

Kun åbent i påskeferien, uge 27-31 samt uge 42.

 

Regler for afbestilling af værelser, ferielejligheder og ophold på Thyborøn Hotel

Gældende for gæster der har booket ved direkte henvendelse til Thyborøn Hotels reception, via telefon eller mail. Ved afbestilling af reservation indtil 8 dage - fuld refusion af værelsespris, dog opkræves et administrationsgebyr på 100 kr. Ved afbestilling fra 7 til 0 dage før ankomst – opkræves det fulde beløb svarende til værelsespris

 

Regler for afbestilling vedr. Covid-19

Læs mere på

https://www.forbrug.dk/raad-og-rettigheder/coronavirus/coronavirus/ 

 

Force majeure

Thyborøn Hotel er ikke ansvarlig overfor kunden for misligholdelse af aftalen, hvis dette skyldes forhold, der er uden for campingpladsens kontrol, herunder strejke, lockout, påbud/restriktioner i anledning af epedemi/pandami eller (andre) forhold som efter dansk ret kan henføres til force majeure.

 

Delvis anvendelse af faciliteter

Kunden er forpligtet til at betale den aftalte pris, selvom visse faciliteter tilknyttet hotellet eksempelvis Vandwærket, legeland, indendørs boldbaner mv. ikke kan benyttes pga. af reparation/vedligeholdelse eller som følge af påbud fra myndighederne. Kunden er således ikke i den situation berettiget til hverken at afbestille eller får en reduktion i prisen.

 

Registrering af oplysninger

Ved booking registrer Thyborøn Hotel dit navn, din adresse, din e-mail samt andre oplysninger afgivet i forbindelse med købet i vores kundekartotek.

Oplysningerne videregives ikke, men Thyborøn Hotel beholder registreringen i 5 år. Ved betaling med kreditkort sker registreringen via en sikker server.

 

Reklamationsbehandling

Hvis du ikke modtager din booking bekræftelse, som bekræfter dit køb inden 24 timer, og du ikke har modtaget en fejl meddelelse fra systemet, så kan du skrive til nedenstående adresse eller ringe på telefonnummeret.

Reklamation vedrørende bookingprocessen eller det modtagne produkt skal ske inden for rimelig tid efter, at du har set fejlen eller burde have set fejlen ved at kigge din kontrakt igennem.

 

Virksomheds oplysninger

CVR: 30642589

Thyborøn Hotel

Harboørevej 2

7680 Thyborøn

T: (+45) 40 20 74 83

E-mail: info@thyboronhotel.dk