Oplevelser i Thyborøn

Udforsk Thyborøn - et haw af oplevelser...

#discoverthyboron

Sea War Museum


Kom ind og oplev levn fra tiden under første verdenskrig. Se hvad der blev brugt i kampen på, under og over vandet i Nordsøen ud for Jyllands vestkyst.

JyllandsAkvariet - Seaside safari

I JyllandsAkvariet kan du komme HELT TÆT på de mange finurlige og farverige fiskearter, der lever i Nordsøen og Limfjorden.
– Kom, se, rør, følg og vær med til at fodre de fisk, der svømmer rundt og lever godt i akvariet i Thyborøn.

Outdoor ture – tag med JyllandsAkvariet på:
Ravsafari, Sælsafari, Delfinsafari, Natursafari & Østerssafari

Sneglehuset

Sneglehuset ligger for enden af Sneglevej i Thyborøn.
Overalt både ude og inde, er murværk og møbler dækket af sindrige mønstre, skabt af muslingeskaller og sneglehuse. Dette fantastiske hus er skabt af en enkelt mand gennem et langt liv.

Naturrum Thyborøn


Naturrum Thyborøn starter ved parkeringspladsen i sydenden af Vesterhavsgade. Der er skilte, der viser vej. I området er der overdækket rasteplads med borde/bænkesæt og toilet. Ovenfor diget er der legeplads, udsigtsplatform med udsyn over Vesterhavet.
Fra området udgår to vandreture på henholdsvis 4 og 11 km.

Themis Skatepark

Den gamle atletikstadion i Thyborøn, Vesterhavsgade 86, blev i løbet af 2018 forvandlet til en af Vestjyllands fedeste skateparker.
Her kan børn i alle aldre og andre interesserede, prøve kræfter af hvad enten der er på skateboard eller løbehjul – her er lidt af hvert, uanset om du er øvet eller nybegynder er du velkommen. 
– Så husk dit skateboard, løbehjul, hjelm og beskyttelses udstyr – næste gang du besøger byen.


Vandreture


Tag familien med på vandring i Thyborøns fantastiske omgivelser - bliv blæst igennem ved Vesterhavet.

Find en oversigt og vandreruter i egnen 

Vesterhavs caminoen


Tag på vandreferie langs Vestkysten – fra Thyborøn til Vestervig.

VesterhavsCaminoen er et vestjysk rejsebureau med stor erfaring indenfor færdigpakkede vandrerejser langs den jyske vestkyst. Vi har klaret alt det praktiske, så vores kunder kan nyde vandreferien i fulde drag.

Mindeparken for Jyllandsslaget

Den 1. juni 2016 blev mindeparken etableret i Thyborøn. Et landart kunstværk skabt af kunstneren Paul M. Cederdorff til minde om de 8645 engelske og tyske marinere, der omkom i Jyllandsslaget den 31. maj 1916.


Puch Maxi Tours

Spænd hjelmen og giv den bundgas i Thyborøn - æ Maxi den æ klar!


Råhygge, grin og røverhistorier , tag med på en guidet tur rundt i Thyborøn  - få et par sandfærdige historier om Thyborøn gennem de indbyggede  højtalerne  i pollehjelmen....

Ravhuset


Her kan du se en helt unik samling af rav, smykker og andre kunstværker i rav. Kom og hils på ravsliberen Bjarne Hansen ( Rav Aages søn)

Iskunsten


Oplev en unik udstilling af fantastiske isskulpturer, der bringes til live af det spil, der skabes mellem isen og det klare lys.. Udstillingen er permanent, men skulpturerne udskiftes løbende og er den eneste af sin art i Europa.

Lystfiskeri


Thyborø Hotel ligger lige ved Limfjordens åbning til Vesterhavet og det gør os til det naturlige valg for lystfiskere. Mulighederne for lystfiskeri er enestående og meget alsidige.


Husk det obligatoriske fisketegn som kan købes hos Buus i Lemvig eller online på fisketegn.dk.

Vandsport


Med Vesterhavet på den ene side og Limfjorden på den anden side, er der masser muligheder for Vandsport aktiviteter i Thyborøn. Kontakt Thyborøn Surfcenter for surfundervisning, boardudlejning, guidede ture på stand-up paddle, snorkling og dykning.  

Æ' Motorrum


Spændende samling af gamle danske glødehovedmotorer.

Drevet af frivillige  - kun åbent på udvalgte dage .


Udstillingen finder du i en af de  røde barakker v/ Kystcentervej.